Гра Вогонь і Вода для дівчаток

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і Вода для дівчаток
    Оцінка: 10632 очок, Голосів: 2484

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам зіграти в нашу нову гру, яка присвячена серії ігор з популярними мультяшними персонажами Вогонь і Вода "Вогонь і Вода - Для дівчаток". Ця гра не відрізняється від інших ігор даної серії в яких також необхідно проходити всі рівні гри разом з двома вашими персонажами. Тільки в цій грі, вам необхідно буде проходити всі заготовлені рівні і при цьому намагатися вижити. По своїй суті, ця гра - такий собі платформер, який трохи ускладнений тим, що в ній потрібно збирати бонуси.

    У цій грі ви повинні будете зробити вибір і вирішити ви будете грати вдвох, або поодинці, після чого ви можете вирушати в обійми найскладніших випробувань.

    Вашому персонажу доведеться боротися з своїм найбільшим страхом, він буде боятися або вогню або води.

    Якщо ви вирішите грати вдвох ви зможете дуже легко проходити всі рівні ухиляючись від усіх небезпек, які будуть зустрічатися на вашому шляху.

    Граючи в нашу гру ви зможете переконатися в її дуже відмінній графіці і вражаюче промальовуваною. Яскраві мультяшні персонажі, будуть радувати вас своїми стрибками і перемогами над перешкодами.

    Якщо ви будете робити все правильно і уважно, ви обов'язково пройдете всю гру до кінця і отримаєте довгоочікувану перемогу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам