Гра Вогонь і Вода - Лабіринт

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і Вода - Лабіринт
    Оцінка: 18497 очок, Голосів: 4184

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам потренувати вашу логіку та швидкість реакції в нашій новій захоплюючій грі "Вогонь і Вода - Лабіринт". Лабіринт завжди був дуже загадковим місцем, де можуть загубитися навіть самі досвідчені слідопити і гравці.

    У нашій грі "Вогонь і Вода - Лабіринт" вам доведеться побувати в дуже незвичайному лабіринті з улюбленими і можливо, давно забутими, персонажами. У даній грі вам необхідно буде не взаємодіяти, як ви зазвичай звикли вже робити, а вам потрібно буде змагатися.

    Ви повинні спробувати пройти лабіринт, причому робити ви це повинні постаратися швидше, ніж всі інші в цій грі. Будьте уважні і дивіться туди, куди ви плануєте повертати, адже один невірний поворот, і вже більше не зможете наздогнати вашого суперника по лабіринту і ваша гра буде програна. Так що, перед тим як почати гру і хід, дуже уважно оцініть майбутній шлях, а вже тільки потім, можете починати бігти до наміченого виходу з лабіринту.

    Переможцем у цій грі стане тільки той, хто швидше і правильно обере шлях і пройде його без помилок.

    Будьте уважні і не потрібно робити необдуманих рухів, інакше ви заблукаєте в лабіринті і доведеться починати гру з самого початку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам