Гра Платформер: Кругле Істота Клякса Ву

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Кругле Істота Клякса Ву

    Опис Гри:

    Гра Ву дивна, зате дуже прикольна і цікава. Тобі сподобається проводити час разом з цікавим персонажем на ім'я Ву – це створення має тіло незрозумілої форми. Місце проживання Ву для себе вибрав також дещо незвичайне – він живе в темному лісі.

    Все влаштовувало Ву в його житті, якщо б не одне але. У Ву є наречена, яку він дуже любить. Треба віддати парочці належне – дівчина також без розуму від свого нареченого. Однак її батьки не пускають красуню не побачення, змушуючи весь час до сидіння вдома. Що робити? Адже кажуть, що для любові не повинно існувати перешкод! Саме так і повинно бути. Допоможи Ву дістатися до його улюбленої!

    В твої обов'язки входить керівництво головним героєм. Він повинен перебратися крізь усі перешкоди, щоб отримати доступ до дівчини. Його шлях пролягає через всі стіни в королівстві, так що тобі доведеться набратися чималих сил, щоб пройти всі перешкоди. І так, Ву – не дуже хороший стрибун, тому він як ніколи потребує твоєї допомоги. Потрібно використовувати жувальну гумку, щоб піднятися на самий верх і зробити стрибок. Але, щоб жуйка стала податливою, для початку її треба розжувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам