Гра Платформер: Печера Хаосу 2

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Печера Хаосу 2

    Опис Гри:

    У грі Печера Хаосу 2 ти познайомишся з одним неймовірно цікавим створенням, яка займається дослідженням печер. На цей раз він потрапив у зовсім занедбане місце. Треба сказати, що йому пощастило, бо в печері хлопець знайшов дуже багато корисних і дорогоцінних речей. Але щоб їх забрати, для початку потрібно розібратися з тварюками, які проживають тут.

    Одразу ж шукай друзів. Ти можеш познайомитися з летючими мишами – сьогодні вони будуть виступати в якості позитивних персонажів, охочих допомогти тобі. Саме вони будуть допомагати тобі в побудові шляху з допомогою каменів. Але ти повинен поквапитися, тому що це хоч і вірний, зате аж ніяк не надійний шлях. В одну мить вся дорога розвалюватися на дрібні шматочки, і ти не зможеш скласти все докупи, щоб продовжити прямувати до мети.

    Якщо в двох словах, то тобі потрібно бігти швидко-швидко. Так швидко, як ти ніколи, можливо, до цього не робив. Намагайся минути всі перешкоди, які ти бачиш на своєму шляху. І пам'ятай, що оперативність – це твій найкращий друг і товариш. Якщо не поспішиш, все, пиши пропало. Так що вперед, не озираючись назад і твердим кроком йдучи до перемоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам