Рольова Гра: Магічна Печера

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Магічна Печера

    Опис Гри:

    Гра Зачарована Печера 2 пропонує тобі пройти шлях в печері з метою відшукати захований там скарб. Принаймні, так говорять – згідно з чутками, тут знаходяться незліченні багатства, і тільки самим сміливим, відважним і продуманим хлопцям під силу дістати золото.

    Секрет видобутку скарбів простий. Потрібно ретельно вибирати битви, щоб втрата коштовностей була мінімальною. По дорозі, крім золота, ти будеш знаходити безліч важливих і корисних предметів. Наприклад, артефакти, за допомогою яких ти зможеш поліпшити свої таланти. Залежно від знахідок, ти можеш перетворити свого персонажа в солдата, мага, алхіміка або стати і тим, і тим одночасно, поєднуючи здобуті вміння і навички в одне.

    Коли ти будеш працювати з чарівним зельям, направ свою увагу на пошуки зброї. А ще в печері є багато прихованих містечок, які ти зможеш відшукати, знову ж таки, з допомогою магії. Будь гранично уважним і обережним, тому що тут напевно проживають тварі, які розправляються в два рахунки з такими ж шукачами пригод, як ти, про що говорить статистична зведення за останні роки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам