Гра Платформер: Спаркмен Порятунок Світу

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Спаркмен Порятунок Світу

    Опис Гри:

    Давно тобі доводилося займатися порятунком світу? Гра Спаркмэн Рятує Світ пропонує тобі провести незабутній час. Проте будь обережним, тому що гейм не призначений для людей зі слабкими нервами. Дії гри розгортаються в лабіринті, де зараз знаходиться наш герой. Крім того, що звідси, здається, він ніколи не вибереться, так ще й купа різних і незрозумілих порталів. Допоможеш Спаркмэну розібратися в сформованій ситуації?

    Отже, наш герой знає, з ким він має справу. Його вороги – представники потойбічного світу. Йому потрібно знайти вихід. Тільки в такому разі можна сподіватися на те, що у нього вистачить сміливості і сили помститися противнику. Так що вихід – це твоя головна мета, яка неодмінно приведе тебе до перемоги.

    Керування грою неймовірно просте. Переключи клавіатуру на англійську розкладку і подивися на кнопки ВАСД. А далі все за логікою. Це – гарячі клавіші, які відповідають за пересування головного героя по периметру. Як варіант, ти можеш користуватися клавішами, на яких намальовані стрілки. Тут можеш чинити на власний розсуд. Адже головне – результат. Бажаємо успіхів!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам