Гра Втеча з Ненависного Офісу

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча з Ненависного Офісу

    Опис Гри:

    Гра Втеча з Офісу допоможе вам розслабитися в кінці важкого дня. Події гейми розгортаються в офісі, де працює один співробітник. Цього хлопця так нагрузили роботою, що йому здається, ніби його сили ось-ось вичерпаються, і він помре прямо на робочому місці. Щоб уникнути летального результату, наш герой зважується на втечу. А що робити, якщо просто так не можна звільнитися? Потрібно бігти з цього місця, і зробити це бажано як можна швидше.

    Отже, тобі потрібно бігти від боса. Бос, у свою чергу, не хоче втрачати такого важливого співробітника, як ти, тому він буде докладати всіх зусиль, аби залишити тебе на роботі. Але ти ж не ликом шитий, чи не так? Тобі потрібно так дати драла, щоб лише п'яти виблискували. Покажи всім, що ти не тільки відмінно працюєш, але і бігаєш зовсім непогано.

    Керування грою просте. Тобі потрібно лише озброїтися клавішами, на яких розташовані стрілки. Стрілка вправо відповідає за рух героя вправо, вправо – вліво і так далі. По дорозі ти побачиш багато монет, зірок і інших бонусів – збирай все це добро, яке неодмінно стануть тобі у нагоді. Будь обережним – ні в якому разі не берись за виконання роботи, тому що така помилка верне тебе на твоє робоче місце, і все доведеться починати заново.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам