Гра Навчальна Академія Роликів

    Ігри » Ігри Ролики » Гра Навчальна Академія Роликів

    Опис Гри:

    Гра Академія Роликів неодмінно навчити тебе кататися на ковзанах. Ти взагалі жодного разу не ставав на ковзани? Або навпаки – ти вважаєш себе спеціалістом у цій справі? У першому випадку ми навчимо тебе азам, а в другому – покажемо, як за допомогою гейми можна вдосконалити свої вміння. Як бачиш, гра буде корисною і цікавою для кожного геймера.

    Отже, вступай в Академію Роликів. Тут не буде ніякої теорії, одна лише практика. Перший урок – також практичний. Відразу ж бери шолом і вирушай на вулицю, але будь обережним, адже тут багато перешкод. В принципі, це добре, що ти відразу ж опинишся у вирі перешкод, адже так ти швидше навчишся катання на роликах або ж вдосконалиш вже наявні навички.

    Керувати грою просто. Озбройся кнопками, на яких зображені стрілки, і вперед! Стрілка вгору позначає шлях прямо, назад – назад, вліво і вправо – вліво і вправо відповідно. Не протарань жодного автомобіля, інакше рівень закінчиться, і тобі доведеться все починати заново. Постарайся показати найкращі результати і з першого разу скласти іспит на п'ять балів. Мало? Душа бажає більшого? Що ж, тоді не слід зупинятися на досягнутому. Попереду ще багато вершин, які ти можеш підкорити, так що силу в кулак і на старт, увага, марш!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам