Гра Весільний поцілунок

    Оцінка: 906 очок, Голосів: 213

    Опис Гри:

    Кожна дівчина мріє про своє весілля. І вже починаючи з найменших років грають у весілля зображуючи із своїх ляльок нареченого і наречену. Одягаючи цих персонажів у найкращих наряди, які існують в їх гардеробі.

    Звичайно ж, весілля - це багатолюдний захід, де можна цілуватися як і де завгодно не викликаючи роздратування оточуючих гостей. Крім того, багато гостей просто таки вимагають поцілунків нареченого і нареченої супроводжуючи своє прохання криками "гірко"!

    Так, весілля це світ безлічі поцілунків.

    Проте героям нашої нової віртуальної і дуже захоплюючої гри "Весільний поцілунок", не дивлячись на їх костюми молодят, вельми непросто це зробити. Для того, щоб вони могли поцілувати один одного їм необхідно, щоб пурхаючі навколо сердечка знайшли вихід з роз'єднувального їх лабіринту. Без вашої допомоги бідному нареченому і нареченій не обійтися. Під питанням може стояти навіть перша шлюбна ніч! Ви просто зобов'язані допомогти цій бідній парочці.

    Допоможіть нашим віртуальним нареченим знайти справжнє щастя вже на їх весіллі - не дайте крихітному сердечку заблукати в лабіринті.

    Ми впевнені, що ваше серце не зможе відмовити цій молодій парочці і допомогти їх сердечку потрапити саме туди, куди потрібно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам