Гра Поцілунок з Вікторією Бекхем

    Ігри » Ігри поцілунки - грати онлайн безкоштовно! » Гра Поцілунок з Вікторією Бекхем
    Оцінка: 729 очок, Голосів: 176

    Опис Гри:

    У сучасному світі існують багато зірок, які зачаровують нас своєю красою. Звичайно ж така різноманітність красивих і дуже популярних жінок, як на червоних доріжках.

    І дуже велику увагу навколишнього публіки отримують симпатичні Девід і Вікторія Бекхеми, які вже більше десяти років разом. Ця пара має чотирьох синів і милу дочку і знають один про одного практично все, але їхні почуття залишаються все такими ж свіжими, як в перший день їхнього знайомства.

    Навіть на престижній фотосесії або прес-конференції, відповідаючи на всі питання журналістів, Вікторія і Девід кожну свою вільну хвилинку все намагаються і бажають злитися в жагучому поцілунку. Але, вони дуже розслабились, і забули, скільки бруду вже вилили на них папараці в ЗМІ та інтернеті. Вони повинні бути більш обережними і не давати приводу цим неугамовним папараці на чергову брудну статтю в пресі.

    Вам належить не допустити, щоб їхня репутація потрапила під черговий удар. Слідкуйте за тим, щоб ця парочка могла цілуватися тільки в ті моменти, коли за нею ніхто не спостерігає і не стежить величезна кількість фото та відео камер.

    Репутація наших закоханих зірок у ваших руках. Не дайте черговий можливості цим бездушним папараці заробити собі гонорар на їх почуттях.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам