Гра Покрокова: Королівство проти Орків

    Ігри » Ігри Покрокові Стратегії » Гра Покрокова: Королівство проти Орків

    Опис Гри:

    Гра Королівство неодмінно сподобається всім любителям старовини. Графіка гейми виконана в старовинному стилі. Однак це жодним чином не зменшує інтерес, який цей гейм викликає у багато чисельних користувачів. Так що тобі тут сподобається – приступай до гри як можна швидше, щоб насолодитися кожною секундою цього дійства.

    Отже, на королівство напали вороги. Ці вороги являють собою страшних істот – орків. Чи доводилося тобі коли-то раніше битися з такими суперниками? Якщо так, то відмінно – значить, ти знаєш, яку зброю доречно застосувати в даному випадку. Якщо ж ні – не переживай, адже всьому можна навчитися, потрібно всього лише прикласти якісь зусилля.

    Ти починаєш діяти з перших кроків. Для початку створи боєздатну армію, яку ще доведеться навчити. Управління місцевими жителями – це також твоя завдання. Розвиток економіки теж лягає на твої плечі. Словом, ти повинен керувати усіма аспектами життя держави, починаючи від мешканців і закінчуючи армією. Розвивай свій рідний край – зроби так, щоб люди тут жили мирно і щасливо, і щоб вороги боялися навіть носа сюди сунути. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам