Гра Покрокова Стратегія: Безіменні Герої

    Ігри » Ігри Покрокові Стратегії » Гра Покрокова Стратегія: Безіменні Герої

    Опис Гри:

    Гра Безіменні – це гейм, в рамках якого ти познайомишся з чотирма героями, в яких, на жаль, немає імен. А ще ти побачиш цікавого і веселого персонажа – кенгуру. Ця компанія походжає з левела на левел в пошуках пригод. Приєднуйся до товаришів – вони тобі покажуть самі далекі дали і незвідані ні однією людиною куточки планети. Так що сьогодні ти дізнаєшся багато чого нового, отримаєш море емоцій та океан вражень.

    Кожен персонаж володіє властивими тільки їй талантами. Це полегшує і ускладнює завдання з один і той же час. Тому що з одного боку ти должден вивчити всі здібності кожного з героїв, а з іншого – з такими можливостями вороги не складуть для тебе особливих проблем. Грамотно побудована стратегія – це також запорука успіху. Якщо ти проявиш себе в якості мудрого керівника, можеш бути впевненим, що всі справи швидко підуть вгору.

    В рамках гри ти будеш дуже багато битися. З часом твою компанію поповнювати інші персонажі. Так що буде весело. У твої руки на самому початку гейми надходить карта, якою потрібно користуватися кожен раз перед початком бою. Таким чином, ти зможеш вивчити місцевість ще до початку поєдинку і, як наслідок, в самому початку отримати явну перевагу перед суперником.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам