Гра Покрокова Карткова Бій

    Ігри » Ігри Покрокові Стратегії » Гра Покрокова Карткова Бій

    Опис Гри:

    Гра Duel Adventure дуже затягиевает, так що будь обережним, тому що гейм може відібрати у тебе цілий день. Настійно рекомендується переконатися, що всі справи, що вимагають неотлагательства, завершені. Тоді ти зможеш цілком і полнстью віддатися віртуального світу, який підготував для тебе масу неймовірних ідей для приємного проведення часу.

    Дана гра представляє собою рольової гейм. Сьогодні ти отримаєш в руки карти, їх всього п'ять, проте не варто недооцінювати значення кожної карти. Так, всі карти мають те або інше значення – це можна прочитати на звороті. Тобто картка – це ключ до перемоги (за умови правильного застосування такої зброї).

    Щоб було зрозуміліше, спробуємо пояснити. Є карти, які допомагають відновити здоров'я. Є карти, які можуть атакувати противника. Інші ж карти сприяють твоєї захисту. Тобто тобі треба подумати, в якій ситуації краще всього застосувати ту або іншу карту, щоб залишити суперника з носом. Логіка і неможечко інтуїції здатні значно покращити твоє становище в грі. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам