Гра Поні ігри 2: грати онлайн безкоштовно!

    Ігри » Ігри поні - грати онлайн безкоштовно! » Гра Поні ігри 2: грати онлайн безкоштовно!
    Оцінка: 1240 очок, Голосів: 302

    Опис Гри:

    Ти можеш створити світ, який буде в твоїх очах ідеальним. Це шанс відчути себе якщо не богом, то, як мінімум, магом.

    Новий світ народиться, тільки якщо у тебе хороша фантазія. Жити там будуть ті персонажі, яких ти вибереш. Їх поведінка буде такою, як тобі подобається. Твоя комп'ютерна мишка стала схожа на чарівну паличку, яка може змінювати все навколо. Від цього виникають непередавані відчуття! У справжньому житті чудеса - це рідкість. Зате зараз за допомогою комп'ютера і цієї гри ти можеш творити і відчувати себе всемогутнім. Основою твого царства буде один з трьох нижче описаних варіантів.

    Чарівне поле

    Це поле, на якому постійне літо. Воно зелене цілий рік. Тут немає сильних вітрів або морозів. Зате над лугом небо вічно синє, а сонце своїми променями гладить травичку. Поки що поле порожнє, без єдиного жителя. Адже ти знаєш, що там повинен хтось пастися. Інакше краса буде неповною. Вдихни життя в цій прекрасне королівство. Ти можеш вибрати одну з восьми поні і поселити тут.

    Але, якщо однією поні тобі мало, то можна поселити на чарівному полі і інших, щоб їм не було нудно. Загалом, кількість залежить від твого вибору. Колір поні також залежить від тебе. У тебе є чарівні кристали, які можуть збільшити або зменшити розмір конячок. Користуйся ними на свій розсуд.

    Щоб коням було комфортно, ти можеш посадить квіти на полі. А в небо можеш відправити надувні кульки або величезні кулі з кошиками. У твоєму царстві є ще річка. Запусти паперові кораблики, щоб конячкам на лузі було веселіше. Ти можеш також зводити альтанки, які врятують мешканців королівства від сонця. У лісі можна поселити пташок. У тебе є ще багато можливостей, випробуй кожну з них.

    Святковий замок

    В цьому замку мешкають конячки. У однієї з мешканок День народження. Тому її друзі готують приємну несподіванку. Вони хочуть прикрасити все навколо, накрити святковий стіл зі смачними стравами, встановити альтанки, розвісити різний декор. Свято залежить і від тебе. Ти можеш вибрати святкову забарвлення для поні, розташувати столи, як вважаєш за потрібне, а також повісити гойдалки. Загалом, вся надія на твій хороший смак і творчі здібності.

    Кафе «Цукрова вата»

    Це ще одна варіація простору. «Цукрова вата» - це кафе-кондитерська, яке знаходиться не так вже далеко від замку. У неї ходять поні, про яких ти вже знаєш. Чому у кафе така назва? Ти і сам зрозумієш: всі стіни і навіть стеля побудовані з рожевою цукрово-карамельної суміші. Дивишся - і слинки течуть. Ти можеш змінити інтер'єр кафе: додати туди живих квітів, вибрати ще столики і пуфи для комфорту відвідувачів.

    Також радимо тобі повісити картини, дзеркала, годинники, календарі та інше. Орієнтуйся на свій смак і інтуїцію. В твоїй владі внести зміни в меню «Солодкої вати». Ти можеш дати завдання пекти більше тортів чи тістечок, давати поні сік і морозиво частіше. Також ти можеш організовувати вечірки, на які прийдуть чарівні поні. У кафе можуть відзначатися Дні народження. Загалом, тут не буде ні хвилини смутку!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам