Гра Поу: Стрижка бороди

    Ігри » Ігри Поу » Гра Поу: Стрижка бороди

    Опис Гри:

    Уявіть, що ви власник модного салону краси. Клієнти у вас бувають різні, часто вони самі не знають, чого хочуть, а часом вередують заради забави. Просто подобається людям тріпати чиїсь нерви. Але сьогоднішній день ви запам'ятаєте надовго. Справа в тому, що на салонні процедури до вас завітав ні хто інший, як... інопланетянин.

    Як ви думаєте, як він буде виглядати? Напевно, вважаєте ви, що він буде схожий здалеку на людину, можливо, мати непропорційні форми тіла і дивного розміру голову? Але ні, наш інопланетянин зовсім не такий.

    Знайомтеся – це прибулець Поу. Він прибув зі світом з іншої планети. Летів хлопець довго, тому поголитися йому не було можливості. Але постати перед землянами в такому жахливому вигляді йому не хочеться – що ж подумають про планеті люди? І перед тим, як вийти в народ, він вирішив зазирнути у ваш салон краси. Щоб ви його поголили?

    Ви коли-небудь голили інопланетян? Якщо ні, тоді саме час почати. Отже, він буде підказувати вам, як зробити цю процедуру. Ваше завдання – нічого не переплутати і робити все так, як велить інопланетянин Поу. В принципі, якщо все зрозуміло, тоді можна починати грати в гру. Повірте, вона дуже незвичайна і захоплююча, вам точно сподобається.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам