Гра Прибульці: Космічна Аварія

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Прибульці: Космічна Аварія

    Опис Гри:

    Гра Космічна Аварія познайомить тебе з Космом. Косм – це представник інопланетної цивілізації, який все своє життя присвятив науці. Один раз Косм вирушив у свою чергову подорож. Він летів повз якийсь планети. Так сталося, що саме в цьому місці його космічний апарат зламався, і Косм опинився на цій планеті.

    Оскільки падіння було сильним, Косм опинився на планеті практично без свого корабля. Він як би є, і його як би немає в один і той же час. Справа в тому, що всі частини апарата розлетілися по всіх куточках планети. Чтобым Косм міг потрапити додому, йому потрібно для початку відремонтувати літаючу тарілку. Але перед цим потрібно зібрати всі деталі.

    Отже, твоя гра починається прямо зараз. Збери всі запчастини. Їх тут багато – і гайки, гвинти, і ключі. При цьому запчастини можуть перебувати у важкодоступних місцях – пам'ятай про це, але не забувай, що в твоїх силах забрати їх, застосовуючи свої розумові здібності. Так що доведеться ще подумати, як це все облаштувати найбільш оптимальним чином.

    Буде весело, адже тебе чекає сімдесят чотири левела, на кожному з яких ти ніби потрапляєш у зовсім іншу історію. Кожен раз ти будеш зустрічати цікавих героїв, з якими можна подружитися. Особливо варто відзначити музичний супровід гейми, яке допоможе тобі ще краще провести час. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам