Гра Зачіска для принцеси Попелюшки

    Ігри » Ігри принцеси » Гра Зачіска для принцеси Попелюшки
    Оцінка: 1286 очок, Голосів: 305

    Опис Гри:

    Ти вже напевно грала в ігри, де потрібно робити для героїнь стрижки та укладання. І процес дуже схожий на такий у реальному житті. У цій грі тобі треба буде допомогти Попелюшці зробити щось з волоссям. Вона збирається на бал, де красуню зустріне казковий принц. Тому виглядати Попелюшка має на сто балів зі ста. Тому швидше вживайся у роль доброї феї і допомагай дівчині вразити принца.

    У грі вам будуть надані щипчики для завивки локонів, ножиці, праска, еліксир швидкого росту волосся, різноманітні фарби для волосся. Тобі також треба буде серйозно підійти до вибору сукні, адже наша героїня хочеться виглядати вражаюче. Є шпильки, маска для карнавалу і намиста, якими ти можеш доповнити образ красуні.

    Подивися на реакцію Попелюшки - і ти відразу зрозумієш, якщо твій вибір їй не сподобається. Вона в обуренні питатиме «Щоооо?». Тоді швидше переррбляй свою роботу, інакше втратиш довіру красуні.

    Управляти в грі ти зможеш за допомогою мишки, більше нічого не потрібно. Для видалення з волосся шпильки потрібно натиснути на рушник, який знаходиться на полиці зліва, потім натисніть на прикрасу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам