Гра Кішки: Кіт Том і Анджела

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки: Кіт Том і Анджела
    Оцінка: 1790 очок, Голосів: 415

    Опис Гри:

    Гра Кіт Том і Анджела

    Варто тільки натиснути запуск, як гра Кіт Том і Анджела пропонує тобі на вибір аж два кумедних героя з виду котячих. І виникають вони на твоєму екрані в дуже сміховинному вигляді. Вся справа в тому, що обидва персонажа вкрай потребують тобе як стиліста! Тобі необхідно кожному з них зробити зачіску на свій смак, прикрасити їх і нарядити самим гламурним чином. Ти можеш навіть перефарбувати їх шерсть в різні кольори, зробити кучеряві локони або залишити прямі пасма волосся. Граючи в ігри кіт Том і Анджела, ти можеш перетворити обох кошеняток в наймодніших вихованців року!

    В реальному житті тобі ніколи не вдасться виконати те ж саме з живим котиком, тому що ні один котик, крім іграшки не стане терпіти перетворення в суперзірку і залишить тобі на пам'ять як мінімум чотири хворобливі смужки від своїх пазурів. Можна, звичайно, поекспериментувати із звичайною іграшкою-котом. Але і тут невелика проблема: все що ти, по суті, зможеш, це перефарбувати його шерсть в інші кольори. А от у грі кіт Том і Анджела можна навіть відрощувати пасма волосся або вкорочувати їх за допомогою ножиць!

    Ще один величезний плюс гри кіт Том і Анджела у великому арсеналі для твоєї творчості. Тебе чекають полиці з величезною палітрою різних відтінків фарби для волосся. Плойка для локонів, утюжок, ножиці, накладні пасма і багато іншого! Ти відчуєш себе справжнім професіоналом, працівником салону краси. І хоч фінальний вигляд котика буде залежати тільки від твоєї фантазії і твого особистого смаку, але реакція пухнастих «клієнтів» на твої дії завжди написана на їх мордочка.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам