Гра Примари: Селище Зомбі

    Ігри » Ігри Привиди » Гра Примари: Селище Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Селище Зомбі, Привиди розповідає нам легенду про те, як всі страшні монстри на Землі дісталися до твоєї бази, щоб зруйнувати її вщент. Ти повинен захищатися! В принципі, кожен нормальний чоловік вчинив би на твоєму місці так само! Адже свою територію потрібно захищати у що б то не стало!

    В твої обов'язки входить будівництво веж. Чим більше укріплень ти будеш встановлювати, тим менше шансів у тебе на поразку. Побудуй заздалегідь грамотну стратегію, яка допомогла б тобі віддалити момент наближення привидів і зомбі.

    Вороги наступають хвилями. Тобто то їх тьма тьмуща, а то їх зовсім немає. Під час таких от перепочинків дію все нові вежі, сооружай пастки. Словом, роби все, щоб побороти зло. Пам'ятай, що на війні всі засоби хороші, тим більше на війні з такими хлопцями. Сподіваємося на скорейшею перемогу з твого боку. Пам'ятай, що головне тут – відвага, гострий розум, сміливість і удача, чого ми вам і бажаємо. Покажи монстрам, що даремно вони на тебе напали і взагалі їм не слід було пхати носа в ці краї і зв'язуватися з таким мудрим захисником, яким ти є. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам