Ігри Захист Вежі від Зомбі

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Ігри Захист Вежі від Зомбі

    Опис Гри:

    Любиш містичні гейми? Тоді гра Зомбі, Привиди дуже доведеться тобі до душі. У цій грі ти потрапиш в такі пригоди, що навряд чи зможеш вибратися з таких ситуацій сухим з води. Правда, все залежить від тебе, так що ще невідомо, хто кого ти нечисть, або нечисть переможе тебе. Час все покаже.

    Зомбі і привидів взагалі знахабніли, вони розійшлися не на жарт. Ці тварюки намагаються проникнути в твою базу, щоб зруйнувати тут все дочиста. Однак у твоїх же силах запобігти згубні наслідки вторгнення ворогів. Ти можеш споруджувати фортеці і тут, і там, щоб нечисть не мала можливості пробратися на твою територію. Також ти можеш отримати можливість прокачати власні бойові ресурси – такий шанс тобі випаде у тому випадку, якщо покажеш себе з найкращого боку.

    Врахуй, що недруги також розробили якусь стратегію ведення бою. Зомбі і привидів вирішили наступати хвилями. Так що можливі такі моменти, коли ворогів зовсім не буде, але розслаблятися не варто, адже це означає затишшя перед бурею. Тобто вже через кілька хвилин у тебе від супротивників відбою не буде. Ні в якому разі не розслабляйся і завжди будь напоготові.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам