Гра пошук Примари

    Ігри » Ігри Привиди » Гра пошук Примари

    Опис Гри:

    Гра Знайди Примари розповідає історію одного міста, жителі якого знаходяться весь час в страшному переляку. Справа в тому, що привиди вирішили порушити спокій, так відмінно, що панує в цьому місці. Ваше завдання дуже проста і зрозуміла навіть – просто не дати можливість привидам здійснити свої зловісні плани. Але для початку тобі необхідно визначити ху із ху, тобто відшукати нечисть.

    Цікаво, які вони – примари? І де їх шукати? Напевно, саме краще місце для неспання нечистої сили це, все-таки, кладовище. Так іди саме туди, де ти неодмінно зустріли з цими тварюками. Як тільки на твої очі попадеться перший привид, зроби з нього клік мишкою, і тоді ти побачиш, як монстр піде з ігрової території. Далі починай шукати другого, третього примари і так до тих пір, поки вся нечисть не буде знищена.

    Варто відзначити, що всі твої старання будуть нагороджені тільки в тому випадку, коли ти знищиш всіх примар. Але не в рамках однієї ночі, а взагалі всю нечисть, яка з'являється в тих чи інших місцях в певний час. Один раз це кладовище, а на другий може бути що завгодно, наприклад, найближчий супермаркет. Таким чином, тобі потрібно дізнаватися місця, в яких мешкають привиди, і винищувати їх. А ще пам'ятай, що час цокає – тобі потрібно проробити всю брудну роботу за строго відведені хвилини. Чи вийде у тебе? А ми це дізнаємося, так що швидше починай!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам