Гра Сім'я Ведмедів!

    Оцінка: 679 очок, Голосів: 164

    Опис Гри:

    Кожен з нас, відвідуючи зоопарк обов'язково зупинявся біля вольєра з великими волохатими і клишоногими ведмедями і спостерігав за іграми великих ведмедів і неслухняних маленьких ведмежат.

    В нашій грі ведмежа сім'я складається з щасливих багатодітних батьків у яких підростає цілих три нащадка - маленька сонечко-дочка і старші двійнята.

    Ведмежа сім'я вирішили зробити собі на пам'ять сімейний портрет. І ось сьогодні все ведмеже сімейство причепурившись в свої найкращі вбрання, зібралася разом, щоб митець почав малювати їх величезний сімейний портрет. І коли нарис портрета вже готовий, його залишилося тільки розфарбувати, художник кудись утік і недоробив свою роботу! Можливо, він злякався грізного ведмедя тата або того, що портрет не вдався.

    Вашим завданням у цій ситуації врятувати бідного переляканого художника і закінчити за нього картину, розфарбувавши її. Для цього у вас є величезний арсенал різних фарб та пензлів, які необхідно вірно підібрати щоб не зіпсувати сімейний портрет остаточно. А адже це може бути дуже небезпечно. Грізний тато-ведмідь може цього вам не пробачити.

    Ми віримо у ваші здібності маляра і впевнені що ви все зробите по вищому розряду. І у ведмежої сім'ї на стіні буде висіти розфарбований вами сімейний портрет.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам