Гра Надзвичайний макіяж

    Оцінка: 1354 очок, Голосів: 324

    Опис Гри:

    Надаємо вашій увазі нову, цікаву і яскраву гру "Надзвичайний макіяж". Ця гра - справжній практичний онлайн курс для всіх тих, хто мріє стати професійним стилістом, візажистом або ж популярним іміджмейкером.

    На відміну від маси інших схожих віртуальних ігор, в цій грі немає можливостей змінювати колір шкіри моделі, а риси обличчя головної героїні дуже далекі від стандартних мультяшних канонів. У нашої героїні непомітний носик, величезні очі і акуратний рот. Вам пропонується портрет максимально наближений до зовнішнього вигляду самих звичайних дівчат. Ми не пропонуємо вам довгоногих моделей, які весь свій час проводять перед дзеркалом. Тому, роботи для вас дуже багато.

    Адже вам необхідно придумати і створити цікавий, але в той же час повсякденний образ для нашої звичайної героїні, який би зробив з неї ще прекраснішу дівчину.

    І повірте нам, фарбувати таку дівчину набагато приємніше і цікавіше, адже у вас є багато невипробованих варіантів для макіяжу та образу. Крім того, ваша клієнтка обов'язково буде щиро вдячна вам. Удачі, у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам