Гра Макіяж на вечірку

    Оцінка: 1054 очок, Голосів: 248

    Опис Гри:

    Метою нашої нової барвистої і дуже захоплюючої іграшки "Макіяж на вечірку" не тільки створити дуже красивий і унікальний макіяж, але і зробити повний комплекс догляд за шкірою обличчя, як на прийомі у справжнього професійного косметолога. Адже запорукою будь-якого вдалого макіяжу - це чисте доглянуте без слідів від прищів обличчя.

    Дуже важливо проводити глибоке очищення шкіри обличчя і різними процедурами пілінгу з використанням різних скрабів і зволожуючих кремів і живильних масок хоч раз в місяць. А ще не варто забувати про існування лімфодренажного та заспокійливого масажу, корекції брів і обов'язкове фарбування вій - адже всі ці процедури дозволяють вам привести вашу шкіру в бездоганне стан і вона обов'язково стане рівною, гладенькою і свіжою. А така ідеальна шкіра - це ідеальна основа для створення супер модних і оригінальних образів та макіяжу.

    Але не варто нехтувати цими косметичними процедурами, якщо ви хочете щоб мейк-ап вашої нової моделі вдався на славу.

    Ми впевнені в тому, що ви чудово впораєтеся з поставленим для вас не зовсім легким завданням і ви створите справжній неймовірний образ, що перевершує всі ваші очікування макіяж на чергову заплановану вечірку на яку йде ваша клієнтка.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам