Гра Салон краси: Стань моделлю

    Оцінка: 1633 очок, Голосів: 378

    Опис Гри:

    Напевно кожна з дівчат у дитинстві мріяла стати популярною у всьому світі супер моделлю. Щоб нею захоплювалися всі навколо, а вона натомість отримувала колосальні гонорари за свою красу і привабливість.

    А ви знаєте, як доглядають за своєю зовнішністю самі професійні супер-моделі? Якщо ні, у вас є чудовий шанс з'ясувати це прямо зараз!

    Спробуйте перетворити нічим непримітну дівчину з дуже моторошним невиразним хвостиком на маківці в "зірку" світових модних подіумних масштабів з бездоганною шкірою і шикарною зовнішністю. Думаєте непросто? А ви спробуйте. Перевірте свої можливості! Вам доведеться дуже постаратися. Адже у дівчини на обличчі дуже багато прищів, які вам доведеться вивести або замаскувати. Почніть з застосування професійних лікувальних масок і кремів, а потім займіться вибором нової зачіски і макіяжу для замухришки. І не варто обмежувати себе у виборі різних кольорів і фарб у процесі створення "зоряного" макіяжу. Адже супер модель повинна виглядати на висоті і бути іконою моди і стилю. Якщо вам вдасться зробити все правильно, ви будете вражені результатом, а ми впевнені, що у вас все вийде, адже як може бути по-іншому!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам