Гра Наречена в салоні краси

    Оцінка: 1504 очок, Голосів: 353

    Опис Гри:

    Вашій увазі надаємо гру "Наречена в салоні краси". Як ви вже здогадалися, події відбуваються з нареченою, яка готується до найважливішого кроку у своєму житті. І, як кожна дівчина, хоче на своєму святі виглядати незвичайно красивою. Адже саме на неї весь вечір будуть дивитися гості, а молоді й заміжні дівчата мріють опинитися на її місці.

    Твоя мета в цій грі - допомогти їй стати ще прекраснішою ніж вона є від природи. Задачка, звичайно ж, ця зовсім не проста, вимагає комплексного всебічного професійного підходу.

    Вам доведеться побувати в ролі справжнього косметолога, перукаря, стиліста, гримера, масажиста і декоратора. Вам потрібно буде почати гру з ретельного очищення, живлення і звичайно ж зволоження шкіри нареченої. Це необхідно робити тільки з найкращих косметичний масок і кремів. Після чого вам потрібно буде зайнятись волоссям нареченої. А далі перейти до макіяжу і підібрати його необхідно дуже ретельно. Адже він повинен ідеально підходити під весільне плаття молодої, яке ви так само будете вибирати самі. Остаточним етапом буде декорування весільного сукні та зачіски вашої клієнтки.

    Ви повинні показати себе на висоті і не підвести дівчину перед її довгоочікуваним весіллям.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам