Гра Плаваюча Рибка

    Ігри » Ігри Рибки » Гра Плаваюча Рибка

    Опис Гри:

    Гра Риб'яча Поспіх розроблена за типом Флеппи Берд. Сьогодні ти вирушаєш в незабутні пригоди, які проходять крізь все морське дно. Тобі неодмінно повинна сподобатися надана іграшка, адже тут дуже якісна графіка і багато цікавих моментів, сюрпризів, апгрейдів.

    Так, в процесі плавання ти повинен збирати потрібні предмети – всі вони тобі знадобляться вже в найближчому майбутньому. Золоті монети поповнять запас окулярів на твоєму аккаунті, бонуси допоможуть тобі стати сильніше, швидше, швидше, подарують додаткове життя або ж поправлять здоров'я.

    Гра наповнена квестами – тобі доведеться дуже багато думати, щоб вибратися з тієї чи іншої ситуації. Але пам'ятай, що вчасно прокачаний персонаж – це вже половина справи, тому що система апгрейдів в грі дійсно неймовірно сильна і якісна. Так що не забувай час від часу покращувати характеристики свого героя.

    Але твій шлях не обіцяє бути безхмарним. Є багато ворогів, які намагаються зжерти рибку. Наприклад, акули – це вороги номер один, так що з ними стикатися взагалі не потрібно. Є ще вудильники, які женуться за персонажем і які озброєні лазером. Також на шляху будуть перепони з електрикою. Зіткнення з будь-яким з перешкод значно зіпсує здоров'я рибки, а це недобре, адже кожен раз ти будеш втрачати здоров'я і в один момент закінчиш гру без перемоги. Бережи свого персонажа і спробуй подолати разом з ним як можна більшу відстань!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам