Гра Підводний Світ: Плаваючі Рибки

    Ігри » Ігри Підводний Світ » Гра Підводний Світ: Плаваючі Рибки

    Опис Гри:

    Гра Риб'яча Поспіх напевно тобі вже знайома. Якщо ти грав у гейм Флеппи Берд, то повинен знати, про що йде мова. Так, тут є головний герой, і є шлях, який потрібно подолати, незважаючи на всі перешкоди та негаразди, які будуть зустрічатися на твоєму шляху.

    Суть гри наступна. Бери свого героя і починай їм управляти. Потрібно зробити так, щоб рибка не зачепилася за одну перешкоду. Але зосереджувати свою увагу потрібно не тільки на цьому, тому що паралельно ти повинен виконувати й інші завдання.

    Наприклад, тобі потрібно збирати золоті монети і шукати бонуси. Деякі бонуси допоможуть стати тобі на час невразливим, деякі принесуть інші вигоди. Всі бонуси надзвичайно корисні, так що не ігноруй їх. Також на шляху ти будеш натикатися на квести – проходь їх, щоб отримати додаткові шанси на перемогу.

    Коли на твоєму рахунку набереться достатня кількість очок, ти зможеш придбати апгрейди в спеціальному магазині. По дорозі остерігайся ворогів. Це і акули, і рибалки, мисливці, озброєні лазером. Є й інші небезпеки, про які ти дізнаєшся вже в процесі гри. Головне – не натыкайся на них, тому що в такому разі здоров'я рибки погіршиться, і ти не можеш довести персонажа до кінця.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам