Гра Рибки: Виживання на Дні Океану

    Ігри » Ігри Рибки » Гра Рибки: Виживання на Дні Океану

    Опис Гри:

    Гра Сама Голодна Риба розповість тобі, що діється на дні океану. Насправді, тут не так все красиво, як показують нам екрани телевізорів або, можливо, як ти сам бачив, якщо займався дайвінгом. Справа в тому, що в цьому місці завжди відбувається боротьба за виживання. Тільки сильні можуть залишитися в живих, чого не можна сказати про менш сильних жителів, які навіть можуть не досягти зрілого віку.

    Після запуску гри тобі надається маленька рибка. Це істота потребує опіки і захисту. Навколо повно інших риб, великих за розміром. І наша героїня – це наживка номер один для кожної хижачки океану. Але і твоєї рибку треба чимось годувати – вона може їсти рибок, які ще менше її за розмірами. Таким чином, обідаючи кожен день ситно, наш персонаж буде зростати і зростати, з кожним разом вона зможе живиться все великими рибами.

    Чим більше рибок їсть головна риба гри, тим більше вона стає. Це означає, що її шанси вижити в непростому світі збільшуються з кожним разом. І це прекрасно! Якщо ти встежиш за персонажем, він зможе стати найбільшим жителем дна морського. Але остерігайся, особливо на перших порах, так і коли рибка зросте теж, адже завжди є хижак, який перевершить її в розмірах і для якого, відповідно, наша рибка може стати поживою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам