Гра Підводний Світ: Голодна Риба

    Ігри » Ігри Підводний Світ » Гра Підводний Світ: Голодна Риба

    Опис Гри:

    У грі Сама Голодна Рибка зустріли з самої голодного рибкою. Жарти жартами, але завдяки цій грі ти зможеш усвідомити закони виживання. Напевно тобі відомо, що у світі слабкий завжди поглинається ильным. Сьогодні ти зможеш перевірити цю теорію на практиці. Приступай!

    Отже, на самому початку гри тобі довіряється неймовірно маленька рибка. Цієї рибці потрібно вижити в що б те ні стало, а для цього їй потрібно добре їсти. В якості їжі для рибки виступають інші рибини, дрібніші, ніж буде наш персонаж. Чим більше герой буде їсти, тим більшим він буде ставати в розмірах і, відповідно, тим більше їжі поглинати.

    Але остерігайся інших риб – тих, які значно перевершують тебе в розмірах. Пам'ятай, що як ти добуваєш дрібних рибок, так і більш великі риби можуть добути тебе. Остерігайся інших підводних мешканців і постійно подпитывай свою рибку. До речі, про харчування. Якщо тобі вдасться піднести герою в якості обіду морського коника, це подарує тобі відмінний бонус – рибка стане невразливою. На деякий час, але все ж у тебе буде кілька секунд для проходження найбільш небезпечних шляхів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам