Гра Ріо: Таємні літери!!

    Ігри » Ігри Ріо » Гра Ріо: Таємні літери!!
    Оцінка: 601 очок, Голосів: 147

    Опис Гри:

    Ще одна дуже захоплююча інтелектуальна гра для справжніх геніїв "Ріо: Таємні літери". В ній у вас буде величезний шанс довести всім, хто не вірить у вашу геніальність, який ви уважний і акуратний гравець. А також як ви добре знаєте букви з англійського алфавіту, адже саме ці літери ви будете відшукувати в нашій грі на картинці із зображенням ваших улюблених персонажів з мультфільму Ріо.

    Вам необхідно просто натиснути лівою кнопкою мишки двічі по знайденій вами букві і набирайте зароблені за це очки в нашій грі "Ріо: Таємні літери". А ось за ваші промахи зароблені вами очки будуть зніматися з вашого особового рахунку, так що постарайтеся бути як можна більш уважним.

    Якщо ви хочете показати справжній клас у даній грі, все що вам потрібно - це зібрати всю вашу увагу на наданій яскравій картинці і дуже уважно вдивлятися в дрібні елементи картинки і ви обов'язково знайдете всі необхідні для перемоги в нашій грі "Ріо: Таємні літери" літери з англійського алфавіту.

    Вперед до цієї гри для геніїв, результати якої, доведуть усім що поряд з ними живе і вчитися справжній майбутній геній, нехай хоч навіть і у віртуальних іграх.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам