Гра Таємні щоденники вампірів: розгадай всі таємниці улюбленого серіалу!

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Таємні щоденники вампірів: розгадай всі таємниці улюбленого серіалу!
    Оцінка: 382 очок, Голосів: 102

    Опис Гри:

    Що ж робити, коли ваші спогади дуже важливі... Але їх немає, ніби з вашої пам'яті все стерли інопланетяни? Ми починаємо шукати відповідь на це дуже хвилююче багатьох питання в нашій грі "Таємні щоденники вампірів".

    Для довгожителів вампірів, єдиним вірним способом для того, щоб відновити деякі свої спогади необхідно знайти кільце. Те саме кільце! А для того, щоб його знайти, спочатку необхідно відшукати безліч дуже схожих на це кіле речей. І лише серед цієї величезної кількості відшукати саме те що вам необхідно.

    Вам потрібно клікати по кільцях, які ви будете бачити на екрані вашого монітора, поки у вас не вийде знайти саме те що вам потрібно. Але вам необхідно дуже сильно поквапитися, адже скоро настає ранок, і вампір може перетворитися у грудку піску від одного сонячного променя якщо потрапить на сонце.

    Ось така непроста ситуація у нашій грі "Таємні щоденники вампірів", але ми впевнені що ви з гордо піднятою головою пройдете всі перешкоди і зробите покладене на вас завдання дуже ретельно і відповідально і врешті-решт відшукайте таке необхідне для відновлення пам'яті кільце!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам