Гра Поєдинок Літаючих Роботів

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Поєдинок Літаючих Роботів

    Опис Гри:

    У грі Міські Заворушення розповідається дуже страшна історія. Справа стосується війни, яка знищила майже все живе на Землі. Уяви, що на дворі тридцятий вік, людей тут практично немає, зате всі вулиці, всі міста, села і селища заповнюють роботи.

    Але і між роботами не все так чисто і гладко. Клани то і справа воюють між собою. Але, на відміну від людей, вони не борються за територію, гроші і так далі. Тому що головною умовою цієї безперервної бойні є елементарне виживання. Все просто – сильний пожирає слабшого, а слабкий повинен або змиритися з таким станом справ, або ж направити всі свої сили на відбивання атак.

    ваше завдання полягає в тому, щоб вступити у війну прямо зараз. Вибери один з роботизованих кланів, інтереси якого ти готовий захищати тут і зараз. Твій клан озброєний великими молотками, за допомогою яких вони б'ються з ворогами. А далі знищуй ворога. Після того, як перший ворог виявиться убитим, не залишайте його без уваги. Адже це – непогана можливість підібрати всі його частини, які знаходяться в справному стані, щоб заповнити ними прогалини в своєму тілі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам