Гра Захист Вежі на виживання з крафтом

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі на виживання з крафтом

    Опис Гри:

    Гра під назвою Планета Ноево переносить тебе в 3024 рік на планету, сильно нагадує Землю. Ноево – це остання надія людства на виживання після падіння астероїда, що знищив майже все живе на землі. Невелика група людей, серед яких були вчені, звичайно ж, врятувалася і, зібравши собою вцілілий біологічний матеріал, подалася мандрувати по Космосу, в пошуках підходящих для життя систем.

    Здається, їх старання увінчалися успіхом, однак зараз необхідно колонізувати підходящу планету, щоб почати на ній повноцінне життя. Однією з таких планет стане планета Наево, на яку прийнято відправити одного з членів команди, від особи якого ти зможеш зіграти.

    Його завдання не тільки провести розвідувальну роботу, але й уберегти себе від корінних жителів Наево – величезних павуків.

    На жаль, наш боєць не озброєний, а ось його космічна капсула являє собою досить ефективну бойову машину. Приманивай павуків до корабля, регулюю руху героя з допомогою клавіш WSAD, потім відкривай вогонь по потенційним ворогам, використовуючи ліву кнопку мишки.

    Пам'ятай, що від твого героя залежить виживання людей як виду.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам