Гра Міні Робот тікає від Робота Гіганта

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Міні Робот тікає від Робота Гіганта

    Опис Гри:

    У грі Залізний Терор – це непоганий гейм, який відмінно підійде для тих, хто сумує за адреналіну. Натиснувши на кнопку старту, ти опинишся в дуже незавидній ситуації, вийти з якої здається на перший погляд практично нереальним завданням. Однак де наші не пропадали?

    Один космонавт з якихось невідомих нікому причин опинився в страшному світі після Апокаліпсису. Тут і так дуже страшно, а на додачу до всього на його слід напав величезний робот. Ясна річ, що нічого хорошого від такого «товариша» очікувати не варто. Напевно робот хоче заподіяти шкоду космонавту.

    Щоб цього не сталося, використовуй всі ресурси, уготовані тобі грою. Наприклад, користуйся можливістю реактивного ранця, з допомогою якого ти можеш навчитися дуже швидко бігати. А коли сили нерівні, то втеча являє собою, мабуть, відмінний варіант порятунку. Також тобі треба ухилятися від стрільби лазером, яку постійно проводить в твою сторону робот. А ще стрибай високо, щоб ненароком не впасти. Все це є запорукою порятунку від злого робота.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам