Гра Роботи Матриці: Спаси Місто

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Роботи Матриці: Спаси Місто

    Опис Гри:

    У грі Матриця Оборона Міста зараз станеться щось погане, якщо ти терміново не втрутиться, щоб запобігти хід дій. Клан роботів якось дізнався про військовій базі, яку ти охороняєш. Щоб пробратися на територію, хитрі роботи прогризли дірку в стіні, і тепер їм ніщо не заважає втілити в життя свої зловісні життя.

    Тим часом ти не сидиш, склавши руки. Поруч ти побачив костюм робота. Недовго думаючи, ти тут же приміряєш цю залізну одяг на себе, і тепер ти розумієш, наскільки дужчий від у всіх сенсах цього слова своїх ворогів. Тому що ти відразу ж вооружаешься кулеметом, який може знищити супротивника в два рахунки.

    Далі починається саме головне і, мабуть, найстрашніше. Тому що стартує бій, в результаті якого потрібно виграти, адже в іншому випадку військовий об'єкт потрапить в руки ворога, і тоді тобі доведеться несолодко, так і все людство опиниться під загрозою. Так що тримай атаку противника до останнього! Відстрілюватися, і в той же час відвертайся від куль, які направляє в твою сторону ворог. Коли буде вільна хвилинка, ти завжди можеш отримати поліпшення для свого бійця. Не забувай про це ключовому перевазі, яке обов'язково приведе тебе до перемоги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам