Гра Матриця: Захист Міста

    Ігри » Матриця Гри » Гра Матриця: Захист Міста

    Опис Гри:

    У грі Матриця Захист Міста ти можеш відмінно провести час. Особливо, якщо ти фанат відомого фільму. Але якщо навіть ти цю картину в очі не бачив, все рано дія, яка розгортатиметься на екрані, тобі обов'язково сподобається.

    Охоронець Матриці як-то відшукав таємний місто, в якому живуть мирні люди. Цей хлопець, недовго думаючи, просунув отвір у куполі. Тепер охоронцям відкритий шлях у це місце. Ти повинен взяти ситуацію під свій контроль, щоб відновити справедливість.

    Ти будеш битися за роботів. Ці хлопці добре вміють справлятися зі зброєю, однак у них дуже погано склалося з влучністю, так що це завдання лягає на твої плечі. Тобі потрібно взяти в руки приціл і навести його безпосередньо на ворога. При цьому будь уважним, щоб вороги не знищили тим часом твоїх роботів.

    Працюй оперативно і впевнено – така поведінка обов'язково принесе тобі чималу вигоду. Так, наприклад, як тільки тобі вдасться знищити першу ворожу хвилю, ти будеш нагороджений інноваційної машиною, якій немає рівних по потужності. Протримайся в цьому пеклі як можна довше – встанови новий рекорд!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам