Гра Робот Мур Стрілялка

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Робот Мур Стрілялка

    Опис Гри:

    У грі Мурмагеддон ти будеш стріляти. Так, гра розроблена саме в стрелялочном жанрі. Однак тут головним героєм виступає ніхто інший як кіт. Подумай тільки, таке, здавалося б, миловидне і нешкідлива тварина озброїлося пістолетом і давай мочити всіх ворогів без розбору. До слова сказати, що кіт працює не один, а разом з роботом. Останній являє собою просто неймовірних розмірів махину, налаштоване дуже недружелюбно (по відношенню ворогів, само собою зрозуміло).

    Отже, ця парочка розійшлася не на жарт. Зараз кіт з роботом розробляють план, який полягає головним чином у знищенні всього живого на планеті. Потрібно не допустити здійснення їх мрій, тому що наслідки будуть настільки згубними, що і уявити складно.

    Твоя головна задача полягає в тому, щоб запобігти реалізацію плану ворога. Ти охороняєш територію і дивишся в обидва. Як тільки ти побачиш наближення ворога, відразу ж починай стріляти. Тільки не дивуйся, коли перед очі твої постане робот, всередині якого сидить кішка. Нехай тебе не обдурить настільки мила тварина, бо насправді воно дуже підступне і здатна на дуже негарні вчинки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам