Гра Стрілялка 3д: Битва роботів!!!

    Ігри » Ігри Стрілялки » Гра Стрілялка 3д: Битва роботів!!!
    Оцінка: 1170 очок, Голосів: 283

    Опис Гри:

    У цій грі ти будеш керувати бойовим роботом величезних розмірів. Вражає?

    В дитинстві напевно всі мріяли мати свого робота, який виконував би команди і вмів стріляти. Принаймні, це була мрія більшості хлопчиків. Якщо таких роботів показували по телевізору в мультиках або фільмах, це лише підкріплювало мрію.

    Думаємо, що в найближчому майбутньому ці фантазії втіляться в реальність. Згадай, як скептично всі ставилися до бездротових телефонів. А тепер стаціонарними майже ніхто не користується, актуальні мобільні і смартфони. Ти можеш тренуватися вже сьогодні, щоб через 20 років, коли з'являться бойові роботи, бути готовим керувати ними.

    Геймплей

    Робот, який є героєм гри Стрілялки 3д: Битва роботів, це воїн з майбутнього. Навряд чи через кілька десятків років всі будуть носитись з мечами або звичайними пістолетами. Напевно доведеться керувати цими роботами, потужними і небезпечними.

    Перебуваючи всередині робота, ти будеш відповідати за всі його рухи. Ну не користуватися пультом, в кінці кінців? Адже зв'язок між пультом і роботом (або іншою технікою) завжди може перерватись. Його може навіть навмисно перервати ворог. Перебуваючи всередині такої махіни, ти будеш більш впевненим у результаті своїх дій.

    Все, що буде відбуватись - трапиться на вулицях міста. Бо ворогам легко застати тебе зненацька. Добре, що на схемі ти можеш бачити, де знаходяться твої вороги. Будь уважним!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам