Гра Стрілялка снайпер: Зачистка міста від ворогів!!

    Ігри » Ігри Стрілялки » Гра Стрілялка снайпер: Зачистка міста від ворогів!!
    Оцінка: 2652 очок, Голосів: 610

    Опис Гри:

    Ти станеш практично центром бойової операції. Сподіваємось, у тебе вистачить моральних сил і почуття відповідальності.

    Ризикувати своїми людьми ти не можеш, навіть якщо ви йдете в атаку на ворога. Деякі командири ні в що не ставлять своїх підлеглих, які готові пожертвувати собою. Але подумай про те, що у кожного з солдатів є батьки та близькі люди, як і в тебе самого. Потім до операцій потрібно готуватись ретельно, добре зважувати свої сили і сили ворога, щоб не було марних жертв. Найбільше цінують саме тих командирів, хто відноситься до своїх підлеглих, як до рідних дітей.

    Геймплей

    У грі вам належить взяти участь в попередньому зачищенні. Можна вважати, що ти знаходишся на відносно безпечній ділянці, так як не стоїш впритул до ворога. Але після першого пострілу тебе відразу почнуть вичисляти, щоб убити. Якщо ти навіть самий крутий майстер маскування, тебе все одно знайдуть.

    Краще вбити всіх, хто може до тебе добратись, раніше, ніж вони спробують це зробити. Зліва вгорі ти будеш бачити кількість часу що ще залишилось. На початку рівня тобі продемонструють геометричної форми ділянку, на якій ти повинен будеш знаходити ворогів.

    Ти будеш виглядати їх через підзорну трубу. І тоді буде важко зорієнтуватись, де знаходяться межі даної тобі ділянки. Ти будеш знати кількість і звання солдатів, які знаходяться на території зачистки. Швидше знайди ворога і знищ!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам