Гра Стрілялки із зброєю: Двоє зі скриньки!!

    Ігри » Ігри Стрілялки » Гра Стрілялки із зброєю: Двоє зі скриньки!!
    Оцінка: 2182 очок, Голосів: 508

    Опис Гри:

    Якщо ти вмієш цінувати справжню чоловічу дружбу, тобі сюди! Дівчатам вхід суворо заборонений!

    Як думаєш, чи можуть чоловіки в сучасному світі дружити? Не просто зрідка зустрічатися і обговорювати дівчат і машини, а справді щиро дружити, допомагати один одному? Суспільство сміється над тими, чия дружба занадто тісна. Але це не заважає справжнім чоловікам подавати один одному руку допомоги у відповідних ситуаціях і цікавитись справами один одного.

    Найцінніша форма чоловічої дружби це бойове братство. Нехай тобі говорять батьки і вчителі, що чоловікові битись не обов'язково. Але у віртуальному світі хочеться повоювати, правда? Хочеться прикривати одного і доводити йому свою відданість.

    Служба в армії зближує менше, ніж товариство в бою. Якщо ти стоїш з людиною разом під кулями, ви воюєте проти одного ворога - це неймовірно зближує!

    Геймплей

    Гра «Стрілялки із зброєю: Двоє зі скриньки» дасть тобі можливість протистояти ворогові разом зі своїм бойовим товаришем. Добре, що ти не один! Адже бій обіцяє бути чесним і рівним, а значить тобі потрібна підмога. Можна, звичайно, засмутитись і відразу здатись. Але справжні чоловіки так не роблять. Один прикриє спину, якщо потрібно, а ти прикриєш йому. Це не просто подвоює, а в рази збільшує ваші шанси на перемогу.

    Ти можеш керувати своїм героєм, але не його другом. Втім, іншому керувати і не потрібно, він і так завжди з тобою. Він готовий захистити тебе від ворожого вогню і від злості суперників. Сконцентруйся на результаті. Бути впевненим у перемозі ніколи не можна. Але обов'язково потрібно вірити в свої сили, інакше удача відвернеться і пройде повз - до того, хто вірив у себе в той момент.

    Пам'ятай, що життя твого бойового товариша залежить від тебе. Адже не тільки йому доведеться прикривати і рятувати тебе. Ти повинен будеш відповісти йому тим же. Вороги обступлять вас. Серце буде битися занадто сильно, лише б йому не вирватись з грудей! Хвилі атаки накочують одна за одною. У тебе дуже мало часу, щоб перевести дух.

    Тобі варто пам'ятати також, що навколо розташувались снайпери. Потрібно вміти ухилятись від куль, які вони намагаються в тебе всадити. У всіх наближающихся ворогів краще відразу стріляти. І чим раніше, тим краще. Тому що, якщо не ти їх, вони тебе...

    Гра дає невеликі підказки, щоб ти орієнтувався, звідки «вирине» ворог у найближчу секунду. На місці появи воїна буду з'являтись стрілки світло-сірого відтінку. Їх буде за кількістю стільки, скільки солдатів очікується. Заздалегідь починай палити туди, не залишай ворогові шансу на перемогу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам