Гра Гонки на двох: Дріфтінг на двох!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Гонки на двох: Дріфтінг на двох!
    Оцінка: 2516 очок, Голосів: 578

    Опис Гри:

    Кататися поодинці рано чи пізно набридає. Тому агітуй свого друга приєднатись до тебе в грі «Гонки на двох: Дріфтінг на двох».

    Змагального азарту не буде, поки ти катаєшся по порожній трасі. А от коли хтось по дорозі до фінішу дихає тобі в спину - це дарує адреналін! Коли суперників багато, ти повинен вивчити їх повадки. Хтось любить підрізати, хто користується режимом прискорення і обганяє тебе, коли ти цього i не чекаєш.

    Геймплей

    У тебе і твого друга будуть також віртуальні суперники, щоб ви не відчували себе аж надто розслабленими. У цій гонці нудьгувати не доведеться.

    Разом з друзями прикольно не тільки грати у дворі у футбол, але і сидіти за сусідніми ноутбуками в онлайн-грі. Такий формат спілкування дуже зближує і дарує море позитиву. Якщо вам з друзями нічим зайнятися, влаштуйте такі змагання, і час пробіжить непомітно. Ця гра в онлайн-форматі не вимагає завантаження. Тому почитай, як керувати транспортним засобом, і натискай Старт.

    Один рівень у цій грі налічує 4 кола, які тобі належить проїхати. Коло потрібно подолати повністю, щоб воно було зараховано системою. Так що сто разів подумай, перш ніж скорочувати шлях, збиваючи якусь перегородку. Любителям легких шляхів іноді не зараховують по 2 кола поспіль, що дуже прикро.

    Так збувається відома приказка про скупого, який платить двічі. Навіть якщо ти проїдеш 70% шляху, а потім вирішиш зрізати і проігноруєш трасу, то це коло тобі не зарахують. Часу втрачаєш просто вагон! Так, це певний елемент чесності в грі. Також з траси можна звернути, якщо ти не такий вже досвідчений водій, адже не завжди можна витримати баланс автомобіля. Вчися справлятися з управлінням.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам