Гра Гонки на машинах: Нічне поліцейське божевілля!!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Гонки на машинах: Нічне поліцейське божевілля!!
    Оцінка: 2544 очок, Голосів: 588

    Опис Гри:

    Коли ти граєш в гонки з переслідуваннями, кров закипає від адреналіну. Якщо в тебе слабкі нерви або недостатні водійські навички - вибери простішу гру. Тут тусуються тільки самі круті гонщики.

    Життя поліцейського - це не тільки пончики і нескінченні бесіди з провинившимися підлітками. Бути поліцейським - по-справжньому небезпечна робота. Вона вимагає багатьох навичок, а також розуму, сили і спритності. Деяким з них вже зовсім не солодко - кожен день поліцейські сідають у свій автомобіль і їдуть назустріч озброєним бандитам і закоренілим злочинцям...

    Геймплей

    Ганяй разом з головним героєм гри «Гонки на машинах: Нічне поліцейське божевілля», і ти відчуєш себе в його шкурі дуже швидко. Гра настільки затягує, що про інші справи ти вже точно забудеш на довгий час. Так що краще всі важливі справи вирішити заздалегідь, а потім сідати грати в гонки.

    У цій грі дуже багато рівнів. Всі вони стартують з місця біля поліцейської дільниці. Ти повинен від'їхати звідти і гнати, як тільки можеш швидко. Тобі потрібно пройти рівень за певний час, який ти будеш бачити у себе на екрані. Поки секундомір рухатиметься до позначки «нуль», тобі потрібно домчати до позначки фінішу. Звичайно, кожен рівень можна пройти заново, якщо з першого разу не вийшло. Але ми віримо, що у тебе вийде відразу ж.

    В теорії все просто. Але, коли ти сядеш за кермо автомобіля, зрозумієш, що дороги в грі не такі вже хороші. Це зроблено спеціально, щоб загальмувати тебе. Ти одразу згадаєш вираз «В Україні дві біди...».

    Крім ямок і величезних ям на дорозі зустрінуться підйоми і гірки. В'їхати на них іноді буде непросто, але все ж таки спробуй. Швидше за все, ці перешкоди ти подолаєш, хай і не з першого разу. Спуск із гірок також небезпечний, потрібно дуже добре володіти своїм авто, щоб його не розгойдало і не занесло в сторони.

    Тут стане в нагоді навичка «вирівнювання» автомобіля на дорозі. Машина може перекинутись і буде безпорадно лежати на своєму даху. Авто також може вибухнути. Але це не кінець. Воно знову матеріалізується на тій точці, де було останнім збереження. Ти втратиш трохи часу, але це не така вже велика проблема.

    У цій грі тобі важливо правильно розрахувати свій час. А також стане в нагоді уміння справлятися з жадібністю. По дорозі тобі будуть траплятися бонуси і гроші. Як же проїхати повз і не здобути їх? Це було б нерозумно. Але деякі ти будеш змушений пропустити із-за високої швидкості. Якщо гроші знаходяться прямо на твоєму шляху - немає проблем, підбирай. Але, їдучи на величезній швидкості, ти просто не зможеш лавірувати туди-сюди, щоб зібрати абсолютно всі.

    Творці гри спеціально ускладнили твоє завдання, розставивши гроші на не дуже зручних місцях. Повертатися назад навіть за дуже великими багатствами ой як не хочеться!

    Також на дорозі зустрічатимуться балони. Вгадай, що знаходиться в них? Правильно, нітро-заправка! Їх краще не пропускати. Якщо у тебе є такий балон, використовуй його, і автомобіль поїде в рази швидше. Така швидкість змусить встати дибки волосся на твоїй голові. За допомогою балонів з нітро можна вийти за межі максимальної швидкості автомобіля.

    Кінець кожного рівня - це підсумок. Ти отримуєш очки і гроші. Як зазвичай у перегонах, отримані матеріальні засоби ти можеш сміливо вкладати в удосконалення автомобіля. Можна поліпшити двигун, змінити колеса. При достатній кількості грошей зазвичай купують новий, більш швидкісний і наворочений автомобіль.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам