Гра Танки на двох: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Танки на двох: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 1717 очок, Голосів: 405

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш грати на комп'ютері так само сильно, як любиш проводити час з друзями, то чому б не об'єднати ці два заняття в одне з грою Танки на двох? Запрошуй кращого друга в гості і урізноманітніть своє спілкування спільною благородною справою: винищенням ворогів на танках!

    У грі Танки на двох вам не доведеться грати по черзі або боротися за різні команди, ви будете грати удвох проти спільних ворогів. Це досить зручно, коли сидиш з другим гравцем буквально пліч-о-пліч, а значить, можна на ходу радитися, швидше реагувати на всякого роду небезпеки. Тебе чекає подвійна доза емоцій, ніж буває зазвичай від гри в танчики поодинці.

    Як кажуть, дві голови завжди краще, ніж одна. Удвох і думається швидше, і вороги зникають в два рази швидше. І навіть бонусів буде більше, не кажучи вже про те, що в звичайних танчиках ти ледве встигаєш підбирати ці бонуси, так як на тебе вже суне нова хвиля атакуючих. Але тепер зовсім інша справа, адже один і прикрити спину може, і прийти на виручку в небезпечну хвилину.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам