Гра Зомбі на двох: Стрілялка!!

    Ігри » Зомбі » Гра Зомбі на двох: Стрілялка!!
    Оцінка: 1815 очок, Голосів: 427

    Опис Гри:

    Візьми в напарники самого сміливого зі своїх друзів, і спробуйте сили своєї команди в грі Зомбі на двох: Стрілялка! Адже, як відомо, одна голова добре, а дві - ще краще. Тим більше, що друга голова - це ще й друга пара рук, з додатковим арсеналом зброї! Воювати з кровожерними монстрами удвох не тільки легше, але і цікавіше. Поки один веде наступ, другий завжди може прикривати зі спини. А якщо зомбякі наступають цілим полчищем, то атакувати удвох куди зручніше, ніж одному!

    На початку гри Зомбі на двох: Стрілялка вам треба буде вибрати рівень. Причому рівні відрізняються не тільки кількістю ходячих трупів, як може здатись на перший погляд. Різні рівні обіцяють різні елементи інтер'єру основного місця дії. Площа активних дій - не дуже велика, але дуже зручно, що ти можеш спостерігати по карті пересування всіх ворогів. Стіни виступають як захист, тому що зомбі мають звичку пролазити тільки через дірки в цих стінах. Удвох з другом буде набагато легше, і відслідковувати переміщення зомбяк і атакувати самих знахабнілих з них.

    Зомбі будуть наступати хвильовими атаками. Тобто, якщо з однією активною атакою зомбі ви успішно впораєтесь, можна отримати перепочинок і більш потужну зброю. А якщо хтось із вас виявиться влучним стрільцем і буде потрапляти в ціль кілька разів поспіль, то бонуси вам забезпечені. Найцікавіше, що в ході гри для двох Зомбі для хлопчиків, ви зустрінете не тільки одних зомбі. Крім живих мерців, що убиваються легко, по будівлі бродять і демони! А їх вбити куди складніше, вони не просто спритніші, але ще й відстрілюються!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам