Гра Стрілялка: Зомбі 3Д!!

    Ігри » Ігри Стрілялки » Гра Стрілялка: Зомбі 3Д!!
    Оцінка: 2428 очок, Голосів: 573

    Опис Гри:

    Гра Стрілялка: Зомбі 3Д - справжній монстро-екшн, який на рівень вище, ніж звичайні флеш-стрілялки! Супердетализація всіх персонажів і місцевості, найогидніші зомбаки і самі страшні вбивства! І щоб зіграти в гру Стрілялка: Зомбі 3Д, тобі навіть не треба її завантажувати і чекати установки, грай прямо в інтернеті!

    Швидше бери в руки рушницю і дай відсіч мерзенним гниючим живим трупам людей! Але будь уважний: варто тобі зітхнути з полегшенням, тому що ти вбив жменьку зомбяк, як створіння атакує тебе зі спини. І якщо тобі завдадуть удару, твої очі буде застеляти кров і тобі залишилося всього кілька секунд, перед тим як тебе зжеруть!

    У Грі Стрілялка: Зомбі 3Д зомбі-реалістичний світ як в 3д-кіно, ще гра відмінно прокачана різними можливостями для героя. Якщо герой поранений, то він може поправити здоров'я в медпункті, перед тим як знову вирушати мочити живих мерців. Гра Стрілялка: Зомбі 3Д - не для слабаків. Якщо ти не зможеш витримати вид гниючих трупів і страшних вбивств з пожиранием жертв, то краще побережи нерви і вибери гру для дівчат!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам