Гра Стрілялки 2: Небезпечна перестрілка на двох!!

    Ігри » Ігри Стрілялки » Гра Стрілялки 2: Небезпечна перестрілка на двох!!
    Оцінка: 2550 очок, Голосів: 585

    Опис Гри:

    Тільки ті, хто нічого не розуміє в комп'ютерних іграх, можуть вважати їх нудними і нереальними. Приголомшлива графіка ігри Стрілялки 2 переверне твоє уявлення про онлайн-ігри!

    Раніше віртуальне і реальне життя поділяли. Адже, йдучи в комп'ютерний світ, гравець повинен був попрощатися з друзями і родичами. Не можна було поєднувати гру і реальне спілкування. У деяких навіть не залишалося часу на спілкування з близькими через те, що все йшло на аркади, гонки і стрілялки.

    Але хлопці знаходили вихід - грали по черзі. Поки один поринав у віртуальний світ, інші за цим спостерігали. Це був єдиний вихід із ситуації, єдина можливість поєднати віртуальність і реальність. Недоліком такого виходу було те, що гравець розважався, а його спостерігачам було в рази нудніше. За чужою грою, якою би крутою вона не була, цікаво стежити хвилин десять або п'ятнадцять. А потім стає нудно. Гравця, до того ж, часом дратують поради, які один за одним дають його друзі, які спостерігають за грою.

    Виробники комп'ютерних ігор зрозуміли, що така ситуація не дуже добре позначається на любителях комп'ютерних ігор та їх відносинах з друзями. Тому вони придумали спосіб, як гравці можуть одночасно грати і навіть вступати у взаємодію. З того дня Стрілялки 2 стали відмінним способом і пограти і поспілкуватись одночасно.

    Геймплей

    Бери свого друга або навіть трьох друзів, і можна починати! Причому цікаво те, що вчотирьох можна грати за допомогою однієї клавіатури. Якщо ви не боїтесь сидіти занадто тісно. Воїнами на екрані можна управляти всього двома клавішами, так що навіть чотирьом гравцям місця вистачить з головою. Ви напевно зможете відразу визначитись, хто за якого персонажа грає.

    Управління тим чи іншим героєм однаково, так що сперечатися даремно тобі і твоїм друзям не доведеться. І сили персонажів також не відрізняються. Гравці можуть бігати по полю, стріляти, щоб з'ясувати: хто ж все таки самий сильний, швидкий і влучний.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам