Гра Стрілялка на двох: Війни роботів!!

    Ігри » Ігри Стрілялки » Гра Стрілялка на двох: Війни роботів!!
    Оцінка: 1277 очок, Голосів: 301

    Опис Гри:

    Невже в сучасному світі ніхто нікому не довіряє? Бери з собою друга, і разом доведіть всім протилежне!

    Чомусь останнім часом часто говорять «Людина людині вовк», виправдовуючи цим свої егоїстичні вчинки. Взаємовідносини стають більш закритими і навіть брехливими. Це нікому не подобається, але чомусь всі поводяться однаково... Сьогодні основними цінностями стають гроші та кар'єра. Деякі починають вважати, що друзі це лише перешкода в кар'єрному зростанні.

    Насправді егоїстичне ставлення один до одного це дурість. Дружба - навпаки - допомагає досягати цілей. Адже є речі, які самостійно людина може просто не подужати, і йому потрібна буде підтримка того, кому він довіряє. Для чоловіків дружба особливо важлива. І ти сам можеш це підтвердити, пояснювати зайвий раз не потрібно.

    Відчувати дружбу можна не тільки в армії або на справжній війні. Достатньо зіграти в онлайн гру, щоб зрозуміти, чого варта ваша дружба.

    Геймплей

    «Стрілялки на двох: Війни роботів» - гра, в якій головні герої це друзі-роботи. Один - робот Води, інший - робот Вогню. Навіть цікаво стає, як вони, такі різні, можуть дружити. Але у них виходить, ці роботи добре розуміють, що таке відданість і вірність у дружбі.

    У грі будуть такі ситуації, у яких допоможе виграти тільки ваша взаємодія. Треба вміти домовлятись. Залиште сварки і крики, вони тут вам не допоможуть. Подорож буде довгою. Не обійдеться і без елементів розвідки. Будьте готові до всього!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам