Гра Відродження Роботів: Війна машин

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Відродження Роботів: Війна машин

    Опис Гри:

    У грі Robotic є поява 2 розповідається історія майбутнього. Так, тут згадується про те, як роботизовані істоти керували планетою протягом майже ста років! Уяви тільки, який це величезний проміжок часу. Але люди пам'ятають, що Земля – це місце, їх рідний дім. Саме з цією метою люди повертаються на планету – щоб відвоювати належне їм з давніх часів право.

    Тобі потрібно почати з малого. А саме – для початку займися будівництвом фабрик, де б проводилися... роботи. Так, саме робота, проте такі, які відносяться до людства самим сприятливим чином. Тоді ти зможеш запрограмувати роботів за напрямом знищення махін, які зараз керують Землею. Так, завдання не з легких, проте вона цілком реальна, потрібно всього лише трохи постаратися.

    Коли ти виженеш машин з планети, ти зможеш зайнятися налагодженням благоустрою життя на Землі. Почни з вирощуванням дерев, кущів, трави, квітів. А далі починай будувати будинки і потихеньку заселяти туди перших мешканців. Людство неодмінно оцінить твій внесок в історію планети!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам