Гра Бойова Миша проти роботів

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Бойова Миша проти роботів

    Опис Гри:

    У грі Небесне Таксі існує такий собі Доктор Вольф, і персонаж цей аж ніяк не позитивний. Подумай тільки – цей хлопець сформував армію, в яку входять самі злі роботи. За допомогою такої ось братії доктор збирається завоювати планету. Але він вирішив почати з малого – для початку хоче захопити місто, який зустрітися йому на шляху.

    Добре, що в цьому місті проживає мишка. Здавалося б, що візьмеш з такого маленького гризуна? Проте помилково думати подібним чином, тому що це не проста мишка, а миша, яка має надприродні здібності. Наприклад, якщо взяти звичайного супермена і зіставити його з мишею, то особливих відмінностей побачити не доведеться, хіба що розмір. Але це ж не головне. Гра доведе тобі, що перемогти ворога можна перебуваючи в будь-якому амплуа.

    А ще мишка вміє літати. І цим умінням ти повинен скористатися в першу чергу. Адже з висоти пташиного польоту ти будеш бачити, де знаходиться той чи інший противник, і які сили можна до нього застосувати в даний момент. Отже, починай гру! Бажаємо тобі сприятливого результату!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам